Menu

Typer af fotografijobs

Jeg er i stand til at udføre alle slags fotografijobs, dog intet der indeholder nøgenhed. I denne sektion vil jeg forklare yderligere omkring, hvilke slags jobs jeg udfører.

Bryllupsfotografering

Skal I have foreviget jeres specielle dag? Så er jeg den helt rette til jobbet. Jeg kommer med mit kamera, og tager individuelle billeder af dine gæster, og selvfølgelig festens æresgæster, jer som brudepar. En fotograf til jeres bryllup gør, at I kan slappe af på jeres store dag, og I kan overlade det til en professionel at forevige jeres store dag. I kan ringe til mig, og derefter kan I komme med jeres ønsker omkring fotografering, og så vil jeg dele mine synspunkter omkring fotografering i forbindelse med jeres bryllup, hvilket sikrer, at I får nogle helt fantastiske billeder af jeres uforglemmelige dag.

Konfirmation og barnedåb

Der er mange ting at forholde sig til, når I skal holde konfirmation for jeres barn. Hvorfor ikke overlade fotograferingen af denne dag til en professionel, så I kan nyde dagen sammen med jeres barn? Jeg sørger for at forevige denne dag, så I har billeder, som I kan se tilbage på med glæde.

Portrætbillede

En af mine store specialer er at tage portrætbilleder. Dette kan være i forbindelse med skolefotografering, billedtagning af dit nyfødte barn, så du har et billede at sende ud til dine venner eller famile, eller hvis du ønsker et stort familieportræt, som er en ideel gave til bedsteforældre.

Børnefotos

Når man tager billeder af børn, er det vigtigt, at man arbejder med dem i børnehøjde. Børn er nogle meget spontane og glade individer, og det er derfor vigtigt, at man tager billeder af dem, når de har det sjovest og trives bedst. Jeg er utroligt glad for børn, og sørger derfor for, at skabe en afslappende og sjov atmosfære, så I kan få nogle fantastiske billeder af jeres små guldklumper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *