Menu

Den perfekte bryllupsfotograf til den store dag

Har du brug for en professionel fotograf, som kan forevige den dag, hvor du og dit livs store kærlighed siger ja til hinanden? Så er jeg den perfekte fotograf til netop dette. Jeg har flere forskellige ’pakker’, som jeg kan tilbyde jer på jeres store og unikke dag, alt afhænger af netop jeres behov.

Der er bred enighed om, at have en fotograf til at forevige sit bryllup, er en fantastisk ide, da I derved ikke selv skal bekymre jer om at tage billeder på jeres store dag. Jeg garanterer professionelle billeder, og min rolle som fotograf afhænger af hvad netop I ønsker.

bro

Ved vores indledende samtaler afklarer vi derfor, hvilken rolle som jeg skal udføre i forbindelse med jeres store dag. Ønsker i at få taget billede af alle gæsterne? Vil I gerne have, at jeg tager lidt billeder under festen? Eller vil I gerne have nogle unikke bryllupsbilleder i smukke naturlige omgivelser eller ved/i kirken, som I efterfølgende kan sende ud til gæsterne som takkekort, og selvfølgelig få tilsendt eksemplarer til jer selv som evigt minde? Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med et bryllup. Derfor anbefaler jeg, at I sørger for at kontakte mig, som sørger for, at I ikke skal bekymre jer om at forevige denne unikke dag.

Min klare anbefaling er dog, at I sørger for at tage nogle unikke billeder af jer som brudepar, enten i kirken eller i naturskønne omgivelser, alt efter hvilket vejr der er på dagen. Jeg sørger for alt udstyret, det eneste I skal sørge for er at slappe af og nyde dagen, så sørger jeg for at tage billederne for jer. I får derved billeder, som I kan se tilbage på med glæde om den store dag, hvor I bekræftede jeres kærlighed over for hinanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *