Menu

Skal I bruge en freelancefotograf?

Jeg arbejder ligeledes som freelancefotograf, og sælger blandt andet mine billeder til de danske medier og dagblade, og er ligeledes aktiv reportagefotograf. Dette bunder i, at jeg ikke kan ligge mit kamera fra mig, og jeg har det med over alt. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du har set mine billeder i de danske aviser, netaviser og dagblade. Dette er en blåstempling af min nysgerrighed og professionalisme, da jeg formår at være på det rette sted på det rette tidspunkt, og dermed tage nogle helt unikke billeder, som kan bruges i pressemæssige sammenhænge. Det er dog ikke en nem opgave, og jeg sørger derfor altid at stå parat til at tage netop de eller de billeder, som kan efterspørges af kunderne.

free

Hvis du har brug for en freelancefotograf, så står jeg dermed til rådighed. Dette kan blandt andet være i forbindelse med en billedreportage i forbindelse med en politisk demonstration, en åbning af et museum eller hvad du måtte finde passende.

Det eneste som du skal gøre er blot at tage kontakt til mig via informationerne på min kontaktside, så snakker vi sammen, og finder ud af hvad netop du har behov for, og hvad du ønsker billedserien skal indeholde.

Det er vigtigt for mig at påpege, at ved ethvert fotografijob nøjes jeg ikke med at tage ét billede, men jeg tager flere hundrede. Dette er medvirkende til at sikre dig, at du får netop den billedserie eller det unikke billede, som du ønsker, eller har behov for i forbindelse med enten en reportage eller et unikt billede som minde om et bryllup eller lignende. Det vigtigste for mig er, at du er tilfreds med det færdige produkt, hvilket betyder, at jeg ikke helmer, før jeg har taget det perfekte billede eller de perfekte billeder til en samlet og unik billedserie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *