Menu

Har I brug for en kompetent skolefotograf?

Dagen for skolefotograferingen er noget som alle på skolen ser frem til med længsel, men det kan udvikle sig til et sandt mareridt, hvis I ikke sørger for, at tage kontakt til den helt rigtige fotograf til jobbet. For mig er det vigtigt ikke at tale ned til børnene, når jeg skal tage deres billeder. Det er essentielt at snakke med børnene på deres niveau, så der bliver skabt en afslappet stemning, der giver nogle fantastiske billeder, som både børnene og forældrene kan nyde mange år fremover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Børn er generelt nogle sprudlende, livsglade individer med fart i rumpen, derfor sørger jeg altid for, at skabe en afslappende atmosfære, hvor de føler sig trygge, så jeg kan tage det perfekte billede af dem. Når man arbejder med børn, er det derfor vigtigt, at man er lettere fleksibel, og har en positiv tilgang til tingene. Jeg går dog ikke på kompromis med kvaliteten, og sætter derfor ikke begrænsninger på, hvor mange billeder jeg tager. Et af mine mantraer er, at jeg langt hellere tager ét billede for meget end ét for lidt. Dette gør, at børnene og deres forældre får et stort udvalg af billeder, som de selv kan udvælge som værende det bedste. På denne måde er der ikke nogle der bliver skuffede over deres nye skolefoto.

Jeg sørger for, at komme med alt udstyret. Det eneste I skal sørge for er at fastsætte en dato i samarbejde med mig, give børnene og forældrene besked, og så sørger jeg for resten. Jeg tropper op med mit fuldt udstyrede portable fotostudie og mit kamera, og alt afhængig af børnenes alder, så sørger jeg også for sjove bamser, så de kan holde fokus på kameraet, så jeg kan skyde det perfekte billede af dem.

Derudover så sørger jeg også for udsendelse af girokort og billeder, så forældrene kan betale for billederne, hvilket lemper jeres arbejdsbyrde betragteligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *