Menu

Eksempler af mine billeder

Jeg sætter en stor ære i at tage professionelle billeder, som I, som kunder hos mig, bliver glade for mange år fremadrettet. I skal dog ikke blot bedømme mig på mine ord, da det i forbindelse med udvælgelsen af en fotograf er centralt at vurdere fotografens billeder og kompetencer. Dette afsnit af min hjemmeside er derfor dedikeret til eksemplarvisning af mit store portefølje, som jeg inderligt håber, at I bliver imponeret af, og derfor vælger mig til jeres næste fotografjob.

billeder

Som I kan se i mit portefølje, så spænder jeg meget vidt i min fotografering, og udfører alt fra reportagefotografering til portrætfotografering. Når jeg arbejder med mennesker, primært i forbindelse med portræts-, bryllups- og børnefotografering, er det vigtigt for mig, at skabe et afslappende og hyggeligt rum/spil imellem den/de fotograferede og mig. Dette skaber en afslappethed, og giver nogle helt unikke billeder, som I kan se, afspejler sig I alle mine billeder angivet på denne side.

Jeg anerkender dog, at det er vigtigt at tage flere billeder, for at opnå det perfekte resultat. Derfor er jeg ikke nærig, når jeg tager billeder. Jeg sørger nemlig for at tage flere hundrede billeder, så I har et stort udvalg af billeder at vælge imellem, så I kan sammensætte netop jeres unikke billedserie. Det er et personligt mantra for mig, at sørge for at tilfredsstille jeres fotobehov, ellers kan jeg ikke sove godt om natten.

Så hvad enten I har behov for et portrætbillede af jer selv, jeres barn, en fotograf i forbindelse med billedtagning til jeres bryllup, barnedåb, konfirmation eller hvad I nu måtte have af fotografimæssige behov, så står jeg altid klar til at give jer personlig assistance, så I kan slappe af, og nyde hinandens selskab. Så garanterer jeg for, at I modtager nogle unikke billeder, som I kan nyde godt af mange år fremadrettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *