Menu

At arbejde som fotograf

Da fotografering er min store passion, er det utroligt tilfredsstillende at arbejde som fotograf. Jeg sætter en stor ære i, at netop du får et unikt billede, som skal stå til minde for din store dag. Dette gør sig gældende for alle livets store begivenheder såsom bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdage og lignende. Det er utroligt livsbekræftende for mig at være med til jeres begivenheder, men jeg skal nok sørge for at være fluen på væggen, og betragter jer kun gennem mit kamera.

fotograf

Det er mit fornemmeste arbejde at forevige jeres livs store begivenheder, så I blot kan slappe af, og nyde dagen. Det er for mig at se vigtigt at have en fotograf til bryllup, barnedåb, konfirmation og lignende begivenheder, da det er min erfaring, at man som gæst eller hovedperson en sådan dag føler sig stresset over at forevige hele begivenheden, og det er derfor rart, at man kan læne sig tilbage og blot nyde det hele.

Jeg finder det yderst tilfredsstillende at arbejde som fotograf, da jeg har en yderst fleksibel og spændende arbejdsdag. Dette vil sige, at der ikke er én dag der ligner den anden. Om mandagen kan jeg blandt andet være ude at tage portrætbilleder på en folkeskole, tirsdagen er jeg ude at tage et familiebillede for en familie, der skal bruge billedet som gave til deres bedstemors 70 års fødselsdag, og i weekenden kan jeg være inviteret til bryllup, konfirmation eller en barnedåb. Så jeg møder altid mange glade mennesker, som er ved at opleve noget unikt i deres liv, og jeg er glad for, at jeg er der til at forevige deres specielle stunder. Kort sagt, så bliver jeg glad af at se glade og lykkelige mennesker, hvilket også er noget der afspejler sig i de billeder jeg tager.

Jeg ser meget frem til at høre fra dig, og blive inviteret med til netop din store begivenhed, så jeg kan forevige din specielle dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *