Menu

Oversigt over mit udstyr

Man kan ikke være en professionel fotograf uden at have det helt rette udstyr til netop dette erhverv. Jeg sætter derfor en stor ære i at have de helt rigtige objektiver, filtre og selvfølgelig kamera, for at netop du kan få de perfekte billeder af din uforglemmelige dag. Dette kan være en bryllupsdag, konfirmation, barnedåb eller hvis du ønsker at tage et portrætbillede af dine børn eller dig selv – kort sagt, så leverer jeg alt inden for fotografering.

udstyr

Oversigt over mit udstyr

Når man skal vælge et spejlreflekskamera, er der to primære spillere på markedet, nemlig Canon og Nikon. Jeg har valgt at udstyre mig selv med et Canon 50D, da jeg føler at det giver mig en stor grad af fleksibilitet, og vigtigst af alt, så tager det nogle fantastiske billeder. Nedenstående viser et gennemgående overblik over mit udstyr som jeg bruger i mit eget fotostudie, eller som jeg kan tage med, når jeg skal ud at tage netop dine billeder.

Kamera: Canon 50D

Som sagt, har jeg valgt netop dette kamera, da jeg syntes, at det leverer en stor fleksibilitet i mit job, og det ligger perfekt i hånden, når jeg tager billeder. Dette gør mig i stand til at tage nogle helt unikke billeder, og det garanterer dig nogle fantastiske billeder på din store dag.

Objektiver:

Cannon 17-55mm IS med filter og Canon 70-300 mm IS med modlysblænder og filter

At have de helt rette objektiver er en essentiel del af at være fotograf. Hvis man ikke har nogle gode objektiver kan man være en nok så god fotograf, men man kan ikke levere tilfredsstillende billeder uden de rette objektiver. Derfor har jeg valgt disse to objektiver som mine primære. Disse er medvirkende til, at jeg kan levere nogle af de mest fantastiske billeder til dig, uanset hvilket job det skulle være.

Jeg har ligeledes transportabelt studie-udstyr til rådighed, så hvis du har behov for at få taget portrætter og deslige, så kan jeg levere et komplet studie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *