Menu

Mine personlige kontaktoplysninger

En klog mand har en gang sagt, at billeder siger mere end 1000 ord, og et billede er en gengivelse af et unikt øjeblik i ens liv og et minde for livet. Som vi bliver ældre kan vi godt have en tendens til at glemme de glade og lykkelige stunder, derfor er det vigtigt at forevige disse fotografisk, så de aldrig bliver glemt.

kontakt

Derfor anbefaler jeg, at I tager kontakt til mig, såfremt I skulle have behov for at forevige jeres lykkelige stunder. Dette kunne være i forbindelse med et bryllup, en konfirmation, barnedåb, rund fødselsdag eller blot hvis I ønsker portrætbilleder. Det er blot jeres fantasi, der sætter grænser for, hvad I skal bruge en fotograf til. Som sagt udfører jeg alle fotografmæssige arbejdsopgaver, så I kan enten kontakte mig telefonisk eller via mail på nedenstående telefonnummer og e-mail.

Telefon:

Email:

Fra mit personlige og professionelle perspektiv er det vigtigt at få gode billeder, og dermed minder, fra livets store begivenheder. På denne måde får man nogle unikke minder, som man kan huske tilbage på i mange år fremadrettet, også selvom man kan have glemt dem. Derfor er det vigtigt, at I vælger den helt rigtige fotograf til dokumentere jeres livs store begivenhed, og det er her jeg kommer ind i billedet.

Hvis I blot kontakter mig, så tager vi en afslappende og uforpligtende samtale omkring, hvad netop I har af behov, og hvordan jeg som fotograf kan tilfredsstille jer. I skal huske på, at jeg er til for jer, og ikke omvendt. Jeg har ikke nogle kunstneriske restriktioner, og gør alt for at imødekomme jeres ønsker, men jeg giver glædeligt gode råd, baseret på mine mange års erfaring som fotograf. Det er i spændingsfeltet mellem jeres ønsker, behov, og selvfølgelig jer/dig som portræt, og min ekspertise, at magiske billeder opstår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *