Hej, og velkommen til min hjemmeside. Mit navn er Jeannie, og jeg leverer komplette fotoløsninger til dit bryllup, konfirmation eller hvis du skal have taget et familiebillede. Kort sagt, kan jeg tilbyde eksperthjælp med alt inden for fotografering.

Min store interesse for fotografi startede tilbage i folkeskolen, mere specifikt da jeg var 14 år gammel, da jeg fik mit første kamera i gave. Dette tændte en stor passion for fotografering, en passion der har fulgt mig i folkeskolen, efterskolen og siden hen i fotoklubben. Denne store interesse har siden hen udviklet sig til, at jeg nu lever af min interesse, og alle mine jobs er vigtige for mig, da jeg sætter en stor ære og prestige i, at du er tilfreds med det endelige resultat.

Selvom jeg har stor ekspertise inden for fotografering, er jeg dog ikke autodidakt, da jeg har taget adskillige foto-kurser, blandt andet det anerkendte kursus hos Tosa Foto. Disse foto-kurser har været medvirkende til at udvikle mine kundskaber yderligere, og jeg kan dermed garantere dig højkvalitets fotografering ved din ønskede begivenhed. Dette kunne blandt andet være i forbindelse med et bryllup, barnedåb, konfirmation eller endsige hvis du har brug for presse- eller reportage relateret fotografering.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig, og igennem vores samtale sammen finde frem til netop dine behov. Som udgangspunkt udfører jeg alle fotorelaterede jobs, men jeg må dog frabede mig at tage billeder, der indeholder erotiske elementer eller deciderede nøgenbilleder. Men ud over dette, så er jeg imødekommende over for dine ønsker og behov, og jeg gør altid mit ypperste for at gøre dig tilfreds.